dilluns, 12 de gener del 2009

IMPOSICIÓ DE PANYOLETES!!!!!




Bé xics dins de prompte, o millor dit, aquest mateix dissabte rebrem la primera senya o signe de que realment ara ja formem part dels Juniors M.D.




Tant els educadors com els xiquets de estil, experiència i identitat rebran la panyoleta del nostre centre com a signe de p
ertanyença a aquest.




L'imposició serà aquest dissabte en la eucaristia de les 6




VOS ESPEREM A TOTS AMB ELS BRAÇOS OBERTS!!!!


3 comentaris:

Ana ha dit...

Enhorabona a tots els que vareu rebre el dissabte la panyoleta i tranquils per aquells que no la tenen encara, tranquils que arribarà el moment.
Va ser una cel•lebració molt especial per a vosaltres i per als que anàrem convidats també. Va ser una experiència vore com renaix un centre junior a la ciutat i com cresquem a poc a poc.
Recordar-vos que la panyoleta no és un simple mocador per al coll... (cosa que ja sabeu, però que no va mal recordar-ho per als més menuts). És un signe que ens identifica com a juniors i a més té un significat donat per els colors.
Ara sols queda que la cuidem per sempre els que ja la tenim i que ajudem als que no la tenen a guanyar-se-la.

JUNIORS, SEMPRE!
JUNIORS, SEMPRE!
JUNIORS, SEMPRE UNITS!

En representació dels Juniors Sant Pere M.D. de Sueca.
http://juniorssantperemd.blogspot.com/

pepi ha dit...

jo vos voldria fer un comentari per si serveix d'ajud, hi ha una pagina parroquial que es diu www.esplaixivarri.org, si la volguereu visitar potser aportarien idees pels joves.

angeles ha dit...

a mi tambe me va pareixer una celebracio molt important a tots els monitors de fatima